Overslaan en naar de inhoud gaan
Future Green City Congress

Future Green City Congress

Details

Datum

23 - 26 september 2024

Locatie

Utrecht

Van 23 tot en met 26 september 2024 delen ruim 3000 experts van over de hele wereld vier dagen lang hun passie en kennis over de leefbare groene stad met toekomst hier.

Het Future Green City World Congress is een initiatief van Koninklijke Vereniging Stadswerk Nederland en Koninklijke Nederlandse Vereniging voor Tuinontwerpers en Tuinarchitecten (VHG) In Utrecht brengen zij in samenwerking met de werelden van groen en civiele techniek samen Wereld stadsparken (WUP) en Internationale Federatie van Gemeentelijke Techniek (IFME). Het congres verbindt bouw, groen, infra en water. Door verschillende oplossingen te laten zien en netwerken in deze domeinen met elkaar te verbinden, bouwen we samen aan een stad met toekomst.

Als organisatoren heten Stadswerk, VHG en de gemeente Utrecht u van harte welkom in het Beatrix Theater te Utrecht. Vier dagen lang is dit dé plek om de beste sprekers te horen en de meest inspirerende voorbeelden te zien van groene transformaties van steden van over de hele wereld. En bovenal: hier kun je in gesprek gaan met leeftijdsgenoten uit alle delen van de wereld.